10.6 C
Budapest

Az orosz elnök egészségi állapotát ismerő szakértő kitálalt: Putyint már csak a nyugati rákgyógyszerek tartják életben, 2023-ban meghalhat

Dátum:

Vlagyimir Putyin elnököt állítólag nyugati gyógyszerekkel kezelik rák ellen, miközben Oroszország élén az utolsó életévébe léphet.

A 70 éves orosz elnököt állítólag nyugati kezelésekkel tartják életben, hogy lassítsák a rák terjedését – állítja Valerij Szolovej orosz történész és politikai elemző.

Azt mondhatom, hogy e [külföldi] kezelés nélkül biztosan nem lenne az Orosz Föderáció közéletében

– mondta Szolovej az ukrán médiának a New York Post szerint.

A legfejlettebb kezeléseket használja, [és] célzott terápiát, amelyet Oroszország nem tud biztosítani neki – mondta a szakértő.

Szolovej az ukrán YouTube-csatornának, az Odesa Filmstúdiónak elmondta, hogy „biztos benne”, hogy Putyin olyan speciális terápiát kap, amely Oroszországban nem elérhető.

Azt mondanám, hogy a kezelés túl sikeres. Túl jól kezelték őt

– tette hozzá Szolovej, aki szerint hiába a nyugati orvostudomány segítsége, szerinte „a vég már látható még a kezelést vezető orvosok szerint is, mert egyetlen gyógyszer sem lehet végtelenül sikeres”.

Amióta Oroszország februárban megszállta Ukrajnát, széles körben elterjedtek a Putyin állítólagosan megromlott egészségi állapotáról szóló pletykák. Úgy tartják, az orosz elnök hasnyálmirigyrákkal és Parkinson-kórral is küzd.

„Megerősíthetem, hogy korai stádiumú Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, de már előrehaladott állapotban van” – tálalt ki a biztonsági szolgálatok egyik bennfentese az orosz államférfi romló állapotáról szóló e-mailek kiszivárogtatásakor.

„Ezt a tényt minden lehetséges módon tagadni és eltitkolni fogják” – tette hozzá állítólag a forrás.

A Kreml ellenben tagadta, hogy az orosz vezető, aki szereti az erő képét sugározni, bármilyen betegségben szenvedne.

A hónap elején Putyin a híresztelések szerint öt lépcsőn csúszott meg otthonában, a farokcsontján landolt és összepiszkította magát. Bár biztonsági csapata a segítségére sietett, a durva eséstől a hírek szerint „önkéntelenül székletet ürített”, amit a Kreml később tagadott.

Fotó: Northfoto

Forrás: Blikk / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Hír megosztása

Most népszerű

Hasonló hírek
Related

Vércukorszint-mérés szúrás nélkül – de mégis mikor?

Milliók életét tenné könnyebbé egy olyan, megbízható vércukorszint-mérő eszköz,...

Íme, Tutanhamon családja: feltételezett lányait is megtalálták sírjában 18+

A fáraó családtagjai közt feltételezett gyermekeire is rábukkantak. Semmi kétség,...

Teherautó gázolt halálra egy nőt Kisszállásnál

Az idős női áldozat a rendőrségi jelentés szerint a...
%d bloggers like this: