Havas Henrik mindenről kitálalt: 4 milliós fizetése volt a TV2-nél – Kíméletlenül beleszállt Friderikuszba: „Sanyika idegileg már tönkretette Liptai Claudiát”

Havas Henrik elfogadta Liptai Claudia meghívását a Nő a tét című beszélgetős műsorba, így több év után ismét együtt fognak szerepelni. A műsor kapcsán egy kis kedvcsinálónak Claudia osztotta meg Havas Henrik ajánlását a követőivel.

Claudia és Henrik útjai egymást először a TV2 Mokkájában keresztezték, amihez a műsorvezető szerint a véletlenek sorozata vezetett, meg persze a milliós gázsi és az is, hogy csak a szerződés aláírása után tudta meg, hogy kivel kell műsort vezetnie:

„Engem igazából azzal hívtak, hogy legyen már végre egy műsor, ami megveri az RTL-t, meg persze emellé még ígértek havi négymilliót. Rafináltak voltak Keresztyék (ő volt a vezérigazgató), mert csak akkor mondták meg, hogy Liptaival kell műsort vezetnem, amikor már aláírtam a szerződést.”

Havas Henrik ezt követően sem fogta vissza magát, a szerződése részleteinek ismertetése után mondhatni páros lábbal beleszáll Friderikusz Sándorba, akivel Claudia még a Mokka előtt dolgozott együtt a Claudia Show-ban.

„Claudia azt is mondta, hogy szakmai életének legjobb három évét velem töltötte a Mokkában, mondjuk ez nem nagy dolog, mert előtte Sanyika (Friderikusz) idegileg már tönkretette. Azt hiszem, Claudia Show volt a műsor címe és Sanyi a fülesen keresztül állandóan tanácsokat ordított Claudiának. Azt hitte szerencsétlen, hogy így kell. Csak az volt a baj, hogy az ő fülébe tehetséges kollégák mondták, hogy mit kell kérdezni, Szente Laci meg Mihancsik Zsófi. Hát igen, nagyon mélyről kellett felhozni Claudiát, de sikerült, mert ő tehetséges volt, én pedig kedves.”

Fotó: Pozsonyi Zita

Forrás: Blikk / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

%d bloggers like this: