Ez a frissítő szörp tavasz végén mindent visz. Csodás ízét kihagyni vétek! Hamarosan virágzik a bodza, kétségtelenül az egyik legfinomabb üdítőitalt készítheted el belőle. A […]
Read moreKategória: gasztronómia
Tudományos magyarázat arra, hogy miért imádjuk a bacont
Bacon a fürdőben, a hálóban és a gyógyszeres szekrényben???? Nincs is jobb a grillpartikon a baconbe tekert zöldségeknél, ugye? Vagy egy kiadós rántottás, baconös reggelinél. […]
Read moreEzek a magyarok kedvenc süteményei
Letaszíthatatlan a trónról a zserbó! Véget ért a „Mit eszik az ország?” nagy sütifelmérése, ami megmutatja, mely finomságok a magyarok kedvencei. A kutatás azt is […]
Read moreA fagylalt általában tejből vagy tejporból, cukorból, tojásból, különféle ízesítőkből és adalékanyagokból készül, de a magyar fagyi nem!
Riminiben, a legnagyobb olasz fagylaltkiálításon mutathatta be a tudományát hamarosan Fazekas Ádám cukrászmester, akinek pisztáciafagyija megnyerte az idei világbajnokságot. Januártól itthon is több helyszínen találkozhatunk […]
Read more