23.8 C
Budapest

2023-as nagy pénzhoroszkóp: neked is nagy változást igér!

Dátum:

Felejtsd el a stabilitást, engedd a pénz áramlását az életedben, hidd el, nem is olyan rossza ez! Íme a 12 csillagjegy pénzhoroszkópja.

Mit hoz a 2023-as év  pénzügyi területen az egyes csillagjegyeknek? Nem számíthat mindig mindenki stabilitásra, de lássuk, hogyan alakulnak a változások az emberek életében. Íme a pénzhoroszkóp!

Kos

2023-ban nagyobb anyagi biztonságra lelsz, de ez nem egyik napról a másikra fog történni. Év elején bezárul néhány ajtó és május közepére pedig valódi átütő pénzügyi változásra számíthatsz, a Jupiter bolygó ebben segítségedre lesz. Szakmai előrelépésre számíthatsz a karriered területén.

Bika

Nagy lehetőséged nyílik április közepétől egy pénzügyi befektetésre, nem kell azonnal nagy döntést hoznod, aludj rá egyet. A csillagok melletted vannak, ha jó érzésed van ennek kapcsán, akkor vágj bele. Rendesen hozhat a konyhára az évben.

Ikrek

Nagyobb összeghez juthatsz, ha rendezetlen örökséged van, akkor azt most végre megkaphatod. Ne kezdj  nagyobb vállalkozásba, mert annak most nincs itt az ideje. Biztos helyre tedd a pénzed, ne kockáztass!

Rák

Zavarosak lehetnek a pénzügyeid, jobb, ha résen vagy. Családot érdemes összetartani, nehogy az is zűrös legyen. Megbillenhet az egyensúly, de minden a te kezedben van. Gondolkodj, mielőtt lépsz. Koncentrálj inkább arra, hogy ügyesen kezeld a kiadásokat.

Oroszlán

Ne vedd magadra mások anyagi helyzetének megbillenését. Bár neked egész évben lesz pénz a tárcádban, sőt egy jó befektetés gyarapíthatja is a háztartást, de nem vagy megmentője mindenkinek! Vésd az eszedbe, még a legközelebbi rokonok pénzügyei sem a te felelősséged! Koncentrálj a párodra és a közvetlen környezetedre. Megérdemlitek az emelkedést.

Szűz

2023-ban számíthatsz egy munkahelyi váltásra. Lehet lesz egy kis szünet is ezen a téren, de társaddal megengedhetitek, hogy elutazzatok. Utána pedig megérkezik a várva várt munka az életedbe, ne csüggedj, ha ez még nem tiszta. Nem kell benne maradni egy méltatlan élethelyzetben, a régi munkahelyedre nem leszel rászorulva. Merj idén váltani. Nem baj, ha kivételesen nincs sok tartalékod.

Mérleg

Érdemes egy kicsit kiválogatnod a régi cuccokat, csinálj helyet az újnak! Lendületet kapnak a pénzügyeid tavasszal, még az is elképzelhető, hogy nyeremény üti a markodat. De benne van a pakliban egy bevétel egy társulás, örökség, vagy jó befektetés kapcsán is. Lehet, hogy a házasság révén jutsz hozzá a bőség kosarához? Ki tudja?

Skorpió

Év eleje elég küzdelmes lesz számodra, főleg ha jól kiköltekeztél az elmúlt időszakban. Ne csüggedj, lesz elég munkád, kitartásod, így nyárra teljesen elmúlik az összes bosszúságod. Rendeződnek az anyagi gondjaid.

Nyilas

Elég volt a nélkülözésből!  Te vagy az év nagy nyertese, végre learathatod az előző évek befektetéseinek gyümölcsét. Nem volt hiába asok energiabefektetés. Végre azt csinálhatod, amit akarsz. Még az is lehetséges, hogy olyan támogatókra lelsz, akikkel együtt még nagyobb hozamod és örömöd is lesz.

Bak

Nehéznek érzed a pénzügyi helyzeted, de szerencsére te még a válságos időket is jól kezeled. Ha nehéz időket is élsz meg, igen tanulságos és előrevivő tapasztalatokra teszel szert. Az biztos, hogy ebben az évben kerülnöd kell a felesleges pénzkidobást. Szállj le a magas lóról!

Vízöntő

Áramolni fog a pénz feléd az évben, de tanulhatnál a Baktól, aki nagyon jól is kezeli ezt a helyzetet, ha éppen abban van. Az évben a kihívás számodra az lesz, hogy a szellemi életet és az anyagi helyzetet egyensúlyba hozd. Ez az anyagi helyzeted stabilizálásának záloga.

Halak

Év elején egy kis pénzügyi felhalmozásra is van lehetőséged, de jó, ha valami érékálló dologba fekteted, Az év második felében már lehet, hogy kissé akadozni fognak a beáramló bevételeid, de kétségbeesésre nincs okod, mert azért mindent egybevéve, nem lesz baj. Nem a túlélés lesz a célod.

Fotó: Shutterstock

Forrás: Ripost / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

 

Hír megosztása

Most népszerű

Hasonló hírek
Related

Háború óta először beszél Ukrajna és Kína.

Összefoglaló: ukrajnai elnök és a kínai elnök az orosz-ukrán konfliktusról...

Kínos pillanatok: Megalázták Fodor Zsókát az RTL Klub stúdiójában

A színésznő próbálta humorosan kezelni a helyzetet. Kellemetlen pillanatoknak lehettek...

Meghalt a szigetszentmiklósi akkumulátorgyárban történt tűz egyik sérültje

Március 14-én tűz keletkezett a szigetszentmiklósi, akkumulátor-újrahasznosítással foglalkozó üzemben. A...

„Egyetlen tonna ukrán gabona sem fog Lengyelországban maradni” – itt a megállapodás

Lengyelország és Ukrajna megállapodásra jutott az ukrán gabona tranzitjáról...