rÚzsa magdi és szabó zsófi könyvbemutató

Horányi Juli lopással vádolta meg Rúzsa Magdit, aki „kenyérrel dob vissza” – videó

Nagy sikerrel startolt el Rúzsa Magdi legújabb klipje, amely az Elmegyek című dalához készült. A videóval kapcsolatban azonban plágium vádja merült fel, méghozzá Horányi Juli részéről, akit legtöbben az X-Faktorból ismerhetnek.

Az énekesnő ugyanis azt állítja, hogy az Elmegyek képei kísértetiesen hasonlítanak február 14-én megjelent Sebzetten című dalának klipjére.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyan olyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, az autóval, a lángokkal…

– mondta el egy TikTok-videójában az énekesnő.

@horanyijuli Copy-paste-elték a klipem, nagyon ki vagyok akadva! 🤬 #enekesno #enekesnovagyok #horanyijuli #sebzetten #nekedbeeeeee #nokentazeneiparban #kivagyokakadva #durvasztori ♬ eredeti hang – Horányi Juli

A vádak Rúzsa Magdi fülébe is eljutottak, aki egy Facebook-posztban válaszolt Horányi Juli videójára:

Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos

– kezdte Magdi, aki össze is szedte ezeket a hasnolóságokat:

A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm) Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot” – írta, majd egy híres bibliai történet által inspirálva a következőt tette hozzá:

Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.

Kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban , hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele” – zárta sorait az énekesnő.

Magdi posztja után állíthatjuk: vitán felül áll, hogy van hasonlóság a két klip között, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy valóban plágium történt. Alább megtekinthetik a két videóklipet megjelenési sorrendben:

Fotó: Pozsonyi Zita

Forrás: Blikk / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Exit mobile version