Így készül a kefires fánk: ennél gyorsabb recept nincs

Így készül a kefires fánk: ennél gyorsabb recept nincs

A kefires fánk elkészítése egyszerűbb, mint hinnéd. És ezt a finomságot mindenki szereti! Ha vendégeket vársz, ez a gyors süti a legjobb választás!

A fánkból soha nem elég! Ennek a farsangi csemegének pedig senki sem tud ellenállni.  Újításképpen most kefírrel készül ez a csoda, íme a szuper recept:

Hozzávalók:

  • 2 doboz kefir
  • 2 db tojás
  • 13 ek liszt
  • 1 csipet só
  • 1 csomag sütőpor
  • olaj
  • porcukor

Így készítsd el:

  1. Keverd össze a kefirt, a tojásokat, a lisztet , a sütőport és a sót.
  2. Forrósítsd fel az olajat a serpenyőbe, és evőkanállal szaggasd bele a fánkokat. Süsd pár perc alatt aranybarnára mindkét oldalukat.
  3. A kész fánkokat szedd papírtörlőre, majd porcukorral hintsd meg és baracklekvárral, esetleg csokiszósszal tálald.

Jó étvágyat!

Fotó: mindmegette.hu

Forrás: Ripost / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

 

Exit mobile version