20.3 C
Budapest

Kristálygömb – Oroszország

Dátum:

Kristálygömb – Oroszország

Az elmúlt évtizedben válságok, járványok és háborúk sorában egy dolgot biztosan megszokhattunk, sok forrásból, sok egymásnak ellentmondó hír jut el hozzánk. A kiszámíthatatlanság már-már életünk része lett. Ebben a káoszban jól esik néha megállni, és valami egészen más forrásból meríteni. Új cikksorozatunknak éppen ez a célja! Szeretnénk teret adni az alternatív értelmezéseknek, természetesen mindent a maga súlya szerint.

Aktuális világalakító történéseket más, spirituális szemüvegén keresztül, ezúttal Izabela, svéd jövőkutatóén keresztül.

izabela
„Ez nem egy hírcsatorna, tehát ha híreket szeretnél látni, akkor nem igazán a megfelelő helyen keresel. De ha szereted a spirituális szellemiséget és szereted az olvasmányokat, akkor szívesen látlak!” – Izabela a csatornájáról

Módszerei: tarot, orákulumkártya, kocka

Fontos, hogy nagyon nehéz pontos időpontokat megadni, tehát mi is kezeljük rugalmasan! Amennyiben három hónapos időkeretet mond, könnyen lehet, hogy az négy-, öt- vagy hat hónap.

Előrejelzés Oroszországra 2023. január – július időszakra

Az orosz vezetőt, Putyint továbbra is erősnek és népszerűnek látja. További 6-7 évig még ő marad a vezető. Az ország szövetségi rendszerét próbálja erősíteni, főként keletre., de olyan tárgyalásokat és egyeztetéseket is lát, amely olyan országokkal zajlanak a színfalak mögött, amelyek a felszínen ellenségesek.

Ezeknek az egyeztetéseknek a következménye, hogy Oroszország erősödni fog, illetve a háborúnak egyik napról a másikra vége lesz, méghozzá az elkövetkező 1-3 hónapban!

A jelenlegi szankciókat év végéig kivezetik és az enyhülés jeleként tavasszal az orosz belpolitikát az emberek életét könnyítő szociális reformok fogják jellemezni. Főként a családok és szülők megsegítése lesz a cél. Ezzel párhuzamosan az építőiparban jellennek meg olyan innovációk, amelyek újjáépítést nagyban megkönnyíti.

Titkos dokumentumokat is jósol Izabela, ezek az elkövetkező pár hétben kerülnek napvilágra, de úgy látja ezeket a dokumentumokat már eljuttatták a nyugati szövetségi rendszernek. Ezeknek a dokumentumoknak is köszönhetően lesz vége a háborúnak, melynek végén a világ vezetői a Kremlben gyűlnek majd össze, és a békekötés következtében az Orosz Föderáció nőni fog.

Úgy látja továbbá, hogy atomfegyvereket nem vetnek be a konfliktusban, de lesz egy nagyobb terrorakció Moszkvában. Egy nagyjából 40-50 fős csoport követi el, akiket még a nyár elején elfognak majd. Ennek is következménye, hogy a biztonságosabb élet reményében elindul a lakosság vidékre költözése.

Röviden ennyi!

Természetesen az itt összefoglaltakat pár hónap múlva ellenőrizni is fogjuk! Illetve több európai és amerikai nagyhatalom is terítékre kerül!

Ha a teljes jóslatot látni akarod, keresd fel a csatornát: Izabela

Gyuri
Gyuri
Szervusztok! Kiskoromban matematikus diplomát szereztem, aztán elöntött a számítástechnika árja. Fejlesztettem is, szerveztem is, tanítottam is - itthon és Európa, Amerika és Ázsia sok helyén. Ja, és van 4 gyerekem, akik tök jó fejek!

Hír megosztása

Most népszerű

Hasonló hírek
Related

Háború óta először beszél Ukrajna és Kína.

Összefoglaló: ukrajnai elnök és a kínai elnök az orosz-ukrán konfliktusról...

Kínos pillanatok: Megalázták Fodor Zsókát az RTL Klub stúdiójában

A színésznő próbálta humorosan kezelni a helyzetet. Kellemetlen pillanatoknak lehettek...

Meghalt a szigetszentmiklósi akkumulátorgyárban történt tűz egyik sérültje

Március 14-én tűz keletkezett a szigetszentmiklósi, akkumulátor-újrahasznosítással foglalkozó üzemben. A...

„Egyetlen tonna ukrán gabona sem fog Lengyelországban maradni” – itt a megállapodás

Lengyelország és Ukrajna megállapodásra jutott az ukrán gabona tranzitjáról...