frisshireink logo
megrázó részletek az autóban talált halott kisgyermek ügyéről

Megrázó részletek az autóban talált halott kisgyermek ügyéről

Egy 17 éves édesanya egyik gyermeke az elhunyt kisfiút, akinek holttestét Nyíregyházán találták meg egy autó csomagtartójában.

Egy 17 éves lány az édesanyja annak a kétéves gyermeknek, akit szombat hajnalban holtan találtak egy autó csomagtartójában Nyíregyházán. A kisfiút Sanyika néven említették a helyiek – írja az Index az RTL információi alapján.

Szombat hajnalban jelentkezett egy férfi és egy nő a nyíregyházi rendőrségen, hogy egy halott kisgyermek van az autójuk csomagtartójában. A kétéves kisfiú már nem élt, amikor a nyomozók kinyitották a járművet, ahol egy másik gyermeket is találtak, több zúzódással a testén.

Az RTL Híradó friss értesülései szerint a gyerekek édesanyja egy 17 éves, ilki fiatal, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyermekével. A csatorna úgy tudja, hogy másik két gyermekét kiemelték a családból, őket találták most meg a rendőrkapitányság előtt. A helyieket sokkolta a tragédia, az elhunyt kisfiút Sanyika néven említették.

Hrenkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban közölte, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

A Nyíregyházi Egyházmegye is közleményt adott ki a történtekkel kapcsolatban. Mint írják: az egyházmegye fenntartásában működő Szent Miklós Gyermekvédelmi Intézmény szakemberek bevonásával rendkívüli bizottságot állított fel a nevelőszülői hálózatában történt tragikus haláleset miatt.

A bizottság egyrészt a rendőrség munkáját, másrészt az érintett személyek lelki támogatását, gyászfeldolgozását segíti. Az érintettek gyászában osztozva mindenki imádságát kérjük – írja a Nyíregyházi Egyházmegye.

A rendkívüli esetre való tekintettel a rendőrségi vizsgálat lezárásáig egyéb információkat nem közölhetnek – olvasható a közleményben.

Nyitókép: Frissmédia
Forrás: Infostart.hu / Frisshíreink portál
Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Híreink