0.7 C
Budapest

Megrázó részletek az autóban talált halott kisgyermek ügyéről

Dátum:

Egy 17 éves édesanya egyik gyermeke az elhunyt kisfiút, akinek holttestét Nyíregyházán találták meg egy autó csomagtartójában.

Egy 17 éves lány az édesanyja annak a kétéves gyermeknek, akit szombat hajnalban holtan találtak egy autó csomagtartójában Nyíregyházán. A kisfiút Sanyika néven említették a helyiek – írja az Index az RTL információi alapján.

Szombat hajnalban jelentkezett egy férfi és egy nő a nyíregyházi rendőrségen, hogy egy halott kisgyermek van az autójuk csomagtartójában. A kétéves kisfiú már nem élt, amikor a nyomozók kinyitották a járművet, ahol egy másik gyermeket is találtak, több zúzódással a testén.

Az RTL Híradó friss értesülései szerint a gyerekek édesanyja egy 17 éves, ilki fiatal, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyermekével. A csatorna úgy tudja, hogy másik két gyermekét kiemelték a családból, őket találták most meg a rendőrkapitányság előtt. A helyieket sokkolta a tragédia, az elhunyt kisfiút Sanyika néven említették.

Hrenkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban közölte, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

A Nyíregyházi Egyházmegye is közleményt adott ki a történtekkel kapcsolatban. Mint írják: az egyházmegye fenntartásában működő Szent Miklós Gyermekvédelmi Intézmény szakemberek bevonásával rendkívüli bizottságot állított fel a nevelőszülői hálózatában történt tragikus haláleset miatt.

A bizottság egyrészt a rendőrség munkáját, másrészt az érintett személyek lelki támogatását, gyászfeldolgozását segíti. Az érintettek gyászában osztozva mindenki imádságát kérjük – írja a Nyíregyházi Egyházmegye.

A rendkívüli esetre való tekintettel a rendőrségi vizsgálat lezárásáig egyéb információkat nem közölhetnek – olvasható a közleményben.

Nyitókép: Frissmédia
Forrás: Infostart.hu / Frisshíreink portál
Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Hír megosztása

Most népszerű

Hasonló hírek
Related

Háború óta először beszél Ukrajna és Kína.

Összefoglaló: ukrajnai elnök és a kínai elnök az orosz-ukrán konfliktusról...

Kínos pillanatok: Megalázták Fodor Zsókát az RTL Klub stúdiójában

A színésznő próbálta humorosan kezelni a helyzetet. Kellemetlen pillanatoknak lehettek...

Meghalt a szigetszentmiklósi akkumulátorgyárban történt tűz egyik sérültje

Március 14-én tűz keletkezett a szigetszentmiklósi, akkumulátor-újrahasznosítással foglalkozó üzemben. A...

„Egyetlen tonna ukrán gabona sem fog Lengyelországban maradni” – itt a megállapodás

Lengyelország és Ukrajna megállapodásra jutott az ukrán gabona tranzitjáról...
%d