frisshireink logo
megújult a farmer, idén ez lesz a nagy divat

Megújult a farmer, idén ez lesz a nagy divat

Megújult, régi fazonok kerültek idén ismét a trónra. Mindenki találhat magának valót a kedvencek közül. Érdemes válogatni, biztosan megtalálod az alkatodhoz a legmegfelelőbbet.

2023-ban a farmer világában igazi történelmi áttekintésre számíthatsz. A nadrágok között most is visszatérő fazonokra lelsz, de a szoknya és a fűző is nagy kedvenc lesz. Mutatjuk a megújult farmer divatot. Neked melyik tetszik?

1. Farmerszoknya

divat,szépségápolás,farmer,megújult,fűző,csípőnadrág,farmerszoknya
Fotó: GettyImages

Nagyon vagány és divatos a hosszú farmerszoknya 2023-ban. A rövid és midi tesója is a trendek között, de ez a laza, csajos, bő, hosszú fazon viszi el a pálmát idén. A kedvenc farmernadrágod mellett mindenképp szerezz be egyet, nem fogod megbánni.

2. Bő fazonú nadrág

Street,Style,,Autumn,,Fall,,Winter,Fashion,Concept:,Fashionable,Woman,Wearing
Fotó: Victoria  Chudinova / Shutterstock

A trapéznak idén lőttek, de maradt a trendek között a 3 éve tomboló, széles szárú nadrág. Évről-évre egyre növekszik a naci szára, mégsem megy ki a divatból.

3. Y2K farmer

Sexy,Young,Woman,In,A,Trendy,Clothes,On,A,Grunge
Fotó: ASTA Concept / Shutterstock

Visszatér a divatba a csípőnadrág. 2000-es éveket idézik fel. Dögös toppal, rövid farmerkabátkával minden szemet meggyönyörködtet. Fiataloknak szinte kötelező lesz!

4. Farmerfűző

Pretty,Young,Woman,With,Slim,Waist,In,Jean,Corset,,Against
Fotó: Sorbis / Shutterstock

A szezon új trendje a fűző, mely farmerből is igen jól mutat. A legikonikusabb divatházak tervezői sem mentek el mellette 2023-ban.

Fotó: GettyImages

Forrás: Ripost / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Híreink