frisshireink logo
mi történt? váratlanul hazaköltözött barátnőjével barcelonából az Éjjel nappal budapest és a valóvilág sztárja – videÓ

Mi történt? Váratlanul hazaköltözött barátnőjével Barcelonából az Éjjel-nappal Budapest és a ValóVilág sztárja – VIDEÓ

Ismét új életet kezd Filipánics Bálint és szerelme, Nikolett, viszont ezúttal nem külföldön, hanem Magyarországon. A ValóVilág egykori játékosa nagyra törő terveikről számolt be, és az is kiderült, miért költöztek ilyen hamar haza Barcelonából.

Hatalmas tervekkel és kíváncsisággal indult neki új életének Filipánics Bálint és kedvese, Nikolett, amikor is kiköltöztek januárban Barcelonába. Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja főként azért csomagolt össze, hogy a barátnőjét támogassa, ugyanis modellként dolgozik. Két éve élnek boldog párkapcsolatban, és úgy tűnt, sokáig maradnak külföldön, azonban most váratlanul bejelentették, hogy kevesebb mint három hónapnyi kinnlét után inkább hazaköltöznek. Az RTL Reggeliben bővebben is kifejtették ennek az okát:

Egy évet terveztünk, de egy év után is azért jöttünk volna haza, hogy a családi cégbe beszálljunk, viszont olyan gyorsan fejlődik a cég, és akkora szükség van ránk, hogy úgy döntöttünk, akkor feladjuk azt, amit mi elterveztünk és hazajövünk segíteni – ecsetelte a ValóVilág korábbi játékosa. Mint kiderült, Niki szülei vendéglátással és hústermékek készítésével foglalkoznak, így a szerelmesek is beszállnak mostantól a bizniszbe.

Tegnap ő sonkákat akasztott föl, én szállítottam, aztán füvet nyírtam kint a tanyán, állatokat dolgozunk fel. A tanyát készítjük fel tavaszra, mert piknikeket tartunk majd. Ez egy nagyon hosszútávú projekt, és az a cél, hogy minél sikeresebb legyen és minél több emberhez juthassunk el – magyarázta Bálint az új terveikkel kapcsolatban. Mint mondta, hatalmas a kontraszt most az életükben, hiszen egyik pillanatban még Barcelonában fotóztak, a másikban pedig már egy teljesen új szerepben próbálták ki magukat.

Attól nem félnek, hogy a közös munka a kapcsolatuk rovására megy, ugyanis külföldön is sülve-főve együtt voltak. Hozzátették: nagyon izgatottak az új projekt miatt.

Fotó: RTL Klub
Forrás: Blikk / Frisshíreink portál
Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Híreink