molnár anikó megmutatta az első onlyfans fotóját

Molnár Anikó megmutatta az első OnlyFans fotóját 18+

Vége a találgatásoknak, előkerült Anikó, aki jó híreket hozott: napokon belül elindul az OnlyFans-oldala. Már el is készültek a profi fotók, melyekből egyet hajlandó volt most megmutatni.

„Valóban egész nap fotóztam, ezért nem ért el senki. Nagyon jó képek készültek , melyek hamarosan felkerülnek az OnlyFans-re. Ezzel egy időben el is fog indulni az oldal! Egy kis türelem és minden infó elérhető lesz itt, az Instán, a TikTokon, mindenhol. Ne legyetek csalódottak, ígérem, kárpótolva lesztek” – írta péntek reggel a Facebook-oldalán Molnár Anikó, aki kénytelen volt reagálni azokra a cikkekre, melyek arról szóltak, hogy az ígéretekkel ellentétben mégsem indult el a fizetős OnlyFans-oldala.

Molnár Anikó egy héttel ezelőtt, a Bors hasábjain jelentette be, hogy elindítja a saját OnlyFans-oldalát. Ez a platform olyan, mint mondjuk a Facebook, hírfolyam van, lehet ismerőst jelölni és követni is. A felhasználó által közzétett tartalmakat azonban kategorizálni lehet, lesznek ingyenesen megtekinthető, illetve fizetős posztok is. Azt a tulajdonos dönti el, hogy kinek mennyit mutat magából, illetve, hogy a fotóiért, vagy produkcióiért mennyi járandóságot kér.

Több hazai híresség is jelen van  

Nem titok, hogy ezen a platformon a civilek mellett hírességek is megtalálhatók, az más kérdés, hogy nem mindenki vállalja fel azt, hogy ebből keres plusz pénzt. Nem, mintha szégyellni való lenne ez, sőt! Anikó például úgy gondolja, hogy ha az a tapasztalata, hogy ha egy kicsit is kihívóbb ruhában pózol, arra özönlenek az üzenetek, akkor miért ne dönthetne úgy, hogy pénzt kér a látványért?

A celebnő hivatalos oldalának elindulása viszont napok óta késik, amiért tömegével akadtak ki a fiatal férfiak. Többek között őket szeretnénk most megnyugtatni, Molnár Anikó előkerült és jó hírekkel szolgál: hamarosan eldördül a startpisztoly!

 

15 éve nem készült ilyen fotó róla 

– Azért nem voltam telefonon elérhető, mert egész nap ment a fotózás. Épp most készül az induló album. A fotós, Bencze Zoltán volt, ő régi jó barátom – mondta a Bors megkeresésére, Molnár Anikó – Jó is, hogy vele dolgoztam, mert izgultam egy picit, vele legalább nem feszélyeztem annyira magam. Persze, így is volt bennem félelem, hiszen legalább 15 éve nem készült rólam ilyen fotósorozat. A végeredmény azonban magáért beszél, szerintem nagyon ízléses és kiváló minőségű fotók készültek. Szívesen mutatok egyet ízelítőnek: 

Molnár Anikó kirobbanó formában van (Fotó: Bencze Zoltán)

Megmutatta a hálószobáját 

A híresség azt is elárulta, hogy a képek a saját hálószobájában készültek, ami megkönnyítette a dolgát.

Itt teljesen otthon éreztem magam, egy idegen helyen biztosan nem tudtam volna ilyen könnyen lelazulni. A fotók mellett egyébként videó is készült, azt is megtekinthetik hamarosan azok, akik az OnlyFans oldalra követnek majd engem. Még egy pici türelmet kérek, és indulunk! 

Fotó: RAS / Drobilich Tímea

Forrás: Ripost / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Exit mobile version