frisshireink logo
szomorú hír érkezett szíj melindáról: lezártnak tekinti a karrierjét

Szomorú hír érkezett Szíj Melindáról: lezártnak tekinti a karrierjét

Tízezrek követik munkásságát, amióta felbukkant a tehetségkutatóban, mindezt úgy, hogy Szíj Melinda évek óta nem beszél a magánéletéről. Az éneklés tette híressé, igyekszik az énekléssel meghálálni az emberek szeretetét is.

Akkor is, amikor alig öt évvel ezelőtt sokkoló hír érkezett az énekesnőről: a torkában rosszindulatú daganatot találtak az orvosok. Melindával egy ponton pedig közölték, műteni kell ‒ azonnal. “Hallgattunk az orvos szavára. Hálásak vagyunk a sorsnak és a doktornak” ‒ nyilatkozta 2018-ban az énekesnő párja, Attila.
Mindezek fényében nem csoda, hogy néhány hónapja ismét sokan a szívükhöz kaptak, amikor jött a hír: Melinda több fellépését is lemondta. A közösségi oldalán pedig egyre ritkábban jelentek meg tartalmak, az utolsó, éneklős videót április első napján tette ki. A felvétel miatt sokan aggódni kezdtek érte sajtóhírek szerint. A Naphire.hu az énekesnő ismeretségi köréből úgy értesült, Melinda egyelőre lezártnak tekinti a karrierjét. Ezt a párja is megerősítette: “Visszavonult. Bizonytalan ideig szünetelteti a fellépéseit” ‒ mondta Attila, ami az énekesnő hivatalos álláspontját illeti.
Melinda egyébként is csak ritkán mond igent felkérésékre, azokra is csak akkor, ha énekelnie kell. Hozzá közeli körökből úgy tudjuk, jó ideje az is megviseli, hogy a dalait nem játsszák, se rádióban, se televízióban. Pedig más jellegű műsorokban ‒ vagy ahogy a forrás fogalmazott ‒ “cirkuszban” nem szeretne részt venni. “Rühelli, hogy a magánéletéről kellene beszélnie” ‒ mondta informátorunk. Párja kérdésünkre hozzátette: Melinda reméli és várja, hogy visszatérhessen a szeretett közönségéhez. Hogy mikor és hol ‒ természetesen időben tájékoztatja majd őket.

Fotó: Pozsonyi Zita

Forrás: Blikk / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Híreink