frisshireink logo
tragédia: holtan találták zoltánt, a pilisben rejtélyesen eltűnt családapát

Tragédia: holtan találták Zoltánt, a Pilisben rejtélyesen eltűnt családapát

Az ország nagy része összefogott, hogy megtalálja a pénteken eltűnt Zoltánt, ám hiába próbálták időben megtalálni, az életét már nem tudták megmenteni.

Mint ismert, a 49 férfi még kedves öleléssel búcsúzott a feleségétől, mielőtt elindult munkába vonattal, majd rejtélyes körülmények között eltűnt. A felkutatásába már a MÁV, túrázók és egy híres youtuber is besegített. Kedden reggel érkezett a hír, hogy a keresés végül eredményesnek bizonyult, ám a férfit holtan találták.

„Sajnálattal értesítünk mindenkit hogy a pénteken reggel dorogi otthonából eltűnt édesapát, Nékám István Zoltánt megtalálták, az életén azonban már nem lehetett segíteni. Egy ország fogott össze Istvánért, amit hálásan köszönünk a családja nevében is minden segítőnek. Most arra kérünk mindenkit, hogy tartsuk tiszteletben a család gyászát: hangos volt István keresése, legyen békés a pihenése” – írták az Eltünt Személyek Keresése Facebook-csoportban kora reggel.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=608406517994007&id=100064739916853

Zoltán igencsak rejtélyesen tűnt el: péntek reggel még kedves öleléssel köszönt el szeretett feleségétől, majd vonattal elindult dolgozni Dorogról Budapestre. Ám a munkahelyére már nem érkezett meg, a telefonját a rendőrség Pilis környékén mérte be a cellainformációk alapján. Rejtély, hogyan kerülhetett oda a családapa.

Fotó: Illusztráció: Unplash

Forrás: Blikk / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Híreink