Ázsia expressz: alekosz barátnőjének nehéz dolga van a balhék miatt

Ázsia Expressz: Alekosz barátnőjének nehéz dolga van a balhék miatt

Alekosz a közelmúltban egy hölgy társaságában utazott el az Ázsia Expressz új forgatásának helyszínére. Nagy feladat vár Varsányi Rékára, aki iskolatitkárkánt dolgozik, nemcsak a versenyen kell helyt állnia, de Alekosz balhéit is el kell viselnie.

Alekosz és Varsányi Réka nem sokkal ezelőtt fedték fel, milyen viszony fűzi egymáshoz őket. Az iskolatitkár és az egykori villalakó együtt utaztak el Mexikóba, hogy részt vegyenek az Ázsia Expressz legújabb szériájában. A nőfaló botrányhős korábban elárulta, hogy Rékával kicsit több van köztük barátságnál, ám nem élnek klasszikus párkapcsolatban.

„A lánnyal, akivel itt együtt szoktunk lenni, barátok vagyunk, de azt néha át szoktuk lépni, amit nem is tagadunk, és ez így van rendjén. Én csak azt tudom javasolni a férfitársaimnak, ha van hölgy barátjuk, lépjék át a barátságot. Sőt, kötelező átlépni, aztán vissza lehet minősíteni barátsággá, mert férfi és nő között nincsen barátság, csak a hálószoba után” – mondta egy alkalommal a Tények Plusznak.

„Én ezt egészségesnek tartom, ezt ő is tudja. Közöttünk ez egy nyílt, felvállalt, hol szeretősdi, hol baráti viszony. Működik, nagyon jól működik, ha úgy adódik, ő tud a többi szeretőmről is, olyankor ő háttérbe vonul” – ezt pedig már a Fókuszban mesélte Alekosz, akinek – bevallása szerint – egyszerre négy-öt szeretője van.

Varsányi Réka azzal, hogy Alekosz oldalán elvállalta a vetélkedőt, nagy fába vágta a fejszéjét. Erre már a legelső mexikói éjszakán is fény derült:

„Szuper éjszakának indult. Hálásan elnyúltunk a pihe-puha ágyon, hogy az utazás fáradalmait kialudhassuk. Alek átléphetett valami érzelmi határt, mert a párna hatalmas mérete és magassága miatt kikérte a panaszkönyvet hajnalban a hotel alkalmazottjától. A recepciós szerencsére nem értette, mit magyaráz, mert csak angolul és spanyolul beszél. Most megyünk reggelizni, Isten óvja a szakácsokat” – szólt a beszámoló.

Nemsokára kiderül, mire jutnak egymással a barátok, illetve milyen próbatételeket tartogat számukra a nagy kaland.

Fotó: Fuszek Gábor

Forrás: Blikk / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Exit mobile version