felbukkant egy rejtélyes nő, a titokzatos harmadik. máris éket vert volna berki mazsi és tehetős vállalkozó párja közé?

Felbukkant egy rejtélyes nő, a titokzatos harmadik. Máris éket vert volna Berki Mazsi és tehetős vállalkozó párja közé?

Túl nagy a csend.

Berki Mazsi és párja már a kezdetektől titkolták a kapcsolatukat, vonakodva álltak csak a nyilvánosság elé. Ez nem csoda, hiszen sokan elítélik Mazsit azért, hogy a gyász után újrakezdi az életét. Beleszeretett egy jól menő vállalkozóba, romantikus vacsorákról és luxusnyaralásokról osztott meg egy-egy fotót Berki Emma Katerina anyukája. Ugyanakkor a Blikk kiszúrta, hogy felbukkant egy titokzatos nő, akinek megszólalásig hasonlít az élete Mazsiéra.

Berki Mazsi Fotó: Blikk/ Czerkl Gábor

Felbukkant egy titokzatos nő

A gazdag vállalkozó mellett van egy másik csinos nő is, akit szintén Zanzibárra vitt nyaralni és a lakásán rendez romantikus vacsorát neki. Sőt! Még a férfi nevelt lányával is posztolt közös fotót a hölgy, amin a kislányt ölelve azt írta a fotóhoz, hogy ő a nevelt gyeremeke.

Úgy tűnik, hogy a két nő élete napi szinten keresztezheti egymást. A viszony köztük nem tisztázott, tudnak-e egymásról vagy esetleg egy hármas viszonyrendszerről lenne szó. Egy biztos, Berki Mazsiék január elején utaztak Zanzibárra, a titokzatos nő pedig február 14-én Valentin-napon bukkant fel ugyanott, majd nőnapon pózolt egy hatalmas csokorral a kezében. Ráadásul mintha ugyanaz az egyedi lámpa is felbukkanna Mazsi és a titokzatos nő fotóin.

Nagy a csend Berki Mazsi és párja körül. Már korábban is megszellőztették többször, hogy szakítás van a háttérben, de akkor mindig megjelentek valahol közösen és elöltek a pletykák. Most egy ideje azonban nem látták együtt Mazsiékat. Lehet, hogy éket vert közéjük a titokzatos harmadik?

Blikk

Fotó: Blikk/ Pozsonyi Zita

Forrás: Blikkruzs / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

 

Exit mobile version