Őrült baleset a csendes pest megyei településen: rommá tört minden, de a legdurvább az egészet megelőző pár perc története – fotók

Őrült baleset a csendes Pest megyei településen: rommá tört minden, de a legdurvább az egészet megelőző pár perc története – fotók

Egészen rendkívüli események zajlottak hétfőn késő este az amúgy csendes, Pest megyei kistelepülésen, Tápióságon.

Az olvasónktól kapott képeken jó látszik, ahogy a piros személyautó gyakorlatilag lebontotta az egyik kis utca elejét. A kocsi szanaszét tört, egy villanyoszlop kidőlt, fák szakadtak ki, kukák törtek porrá. De ez eddig még mindig „csak” egy sima baleset lenne. Az előzmények azonban egész más megvilágításba helyezik a történteket:

– Este 22 óra körül a környékünkön lévő kisboltba éppen árut hoztak, általában ilyenkor szokták feltölteni a kifogyott készleteket. A megpakolt személyautó és a bolt között jöttek-mentek a tulajdonosok, pakoltak, amikor egyszer csak hallották, hogy a kocsi ajtaja csapódik. Még épp látták, ahogy egy kapucnis fazon elhajt vele, benne az áru egy jelentős részével. A környéken lakóktól és persze a rendőrségtől kértek segítséget, de gyakorlatilag percekkel később már jött is a hívás, hogy az autójuk ott van összetörve, pár utcával odébb – mesélte a közelben lakó olvasónk.

Kiderült, hogy a sietve távozó tolvaj képtelen volt uralni a járművet, és egy kanyarban oszlopnak csapódott. Az oszlop kidőlt, csak a kábelek tartották, az autó pedig csúnyán összetört, az ütközés ereje akkora volt, hogy a légzsákok is kinyíltak, a tolvaj elképzelhető, hogy meg is sérült. A helyszínen egyébként már nem volt ott, gyalog elmenekült, amikor mindenki odaért a roncshoz.

Tápióság csendes utcáját egy pofátlan tolvaj forgatta fel / Fotó: Olvasóriporter

– Sose történt ilyesmi errefelé. Még az is lehet, hogy kifigyelhették a boltot, mert általában ilyenkor szoktak árut hozni, és mivel ez egy békés környék, azokra a fél percekre, míg bemennek valamivel az épületbe, nyugodtan otthagyhatták a kocsit eddig. Én is így teszek, ha valamit hazaszállítok, eszembe sem jutott soha, hogy ilyesmi megtörténhet – mesélte olvasónk.

Az autó és a kereszteződés környéke is rommá tört / Fotó: Olvasóriporter
Oszlopon, kukán át menekült a balfék tolvaj / Fotó: Olvasóriporter
A vélhetően a kisbolt árukészletére áhítozó bűnöző óriási kárt okozott / Fotó: Olvasóriporter

Fotó: Olvasóriporter

Forrás: Blikk / Frisshíreink portál

Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!

Exit mobile version