A kefires fánk elkészítése egyszerűbb, mint hinnéd. És ezt a finomságot mindenki szereti! Ha vendégeket vársz, ez a gyors süti a legjobb választás!
A fánkból soha nem elég! Ennek a farsangi csemegének pedig senki sem tud ellenállni. Újításképpen most kefírrel készül ez a csoda, íme a szuper recept:
Hozzávalók:
- 2 doboz kefir
- 2 db tojás
- 13 ek liszt
- 1 csipet só
- 1 csomag sütőpor
- olaj
- porcukor
Így készítsd el:
- Keverd össze a kefirt, a tojásokat, a lisztet , a sütőport és a sót.
- Forrósítsd fel az olajat a serpenyőbe, és evőkanállal szaggasd bele a fánkokat. Süsd pár perc alatt aranybarnára mindkét oldalukat.
- A kész fánkokat szedd papírtörlőre, majd porcukorral hintsd meg és baracklekvárral, esetleg csokiszósszal tálald.
Jó étvágyat!
Fotó: mindmegette.hu
Forrás: Ripost / Frisshíreink portál
Frisshíreink portál, a Te lapod! Keress, szörfölj, vedd a magad kezébe az irányítást!