20.3 C
Budapest

Kristálygömb – USA

Dátum:

Az elmúlt évtizedben válságok, járványok és háborúk sorában egy dolgot biztosan megszokhattunk, sok forrásból, sok egymásnak ellentmondó hír jut el hozzánk. A kiszámíthatatlanság már-már életünk része lett. Ebben a káoszban jól esik néha megállni, és valami egészen más forrásból meríteni. Új cikksorozatunknak éppen ez a célja! Szeretnénk teret adni az alternatív értelmezéseknek, természetesen mindent a maga súlya szerint.
Aktuális világalakító történéseket más, spirituális szemüvegén keresztül, ezúttal Izabela, svéd jövőkutatóén keresztül.

izabela
A jós

Módszerei: tarot, orákulumkártya, kocka. Ezeket, mint vezetők használja és ő, mint vevő az őt ért hatások alapján jósol. Ez lehet akár szag, íz vagy bármilyen más érzés.Fontos, hogy nagyon nehéz pontos időpontokat megadni, tehát mi is kezeljük rugalmasan! Amennyiben három hónapos időkeretet mond, könnyen lehet, hogy az négy-, öt- vagy hat hónap.

A korábbi részünk Oroszországról itt érhető el! És akkor ahogy ígértük, megnézzük mit mond a jóslat a világ vezető hatalma, az USA elkövetkező időszakáról!

Előrejelzés az Egyesült Államok elkövetkező hat hónapjára.

Az államok előtt álló hat hónapot megosztottság és feszültség fogja jellemezni, de ennek eredménye képpen egy tisztulási folyamat kezdődik el. A feszültség egyik oka az árak növekedése lesz. A lakhatás, az üzemanyag és az energia ára is nőni fog és ez elsősorban az alacsony jövedelmű rétegeket fogja fájdalmasan érinteni, de akár a középosztályig is érződhet a káosz.

Elon Musk további botrányos dokumentummal fog előhozakodni, ami több hárombetűs szervezet bukásához is vezet. Az USA árulói tömegével kerülnek fényre és ez átfogó tisztogatáshoz vezet majd ebben a félévben. Ez érinti az elmúlt választások anomáliáit is.

A tömegkommunikációban is nagy változások lesznek, ez a nagy hírcsatornák vezetőségét érinti és ennek következtében megnyílik az út másfajta média térnyerésére. Bebizonyosodik a legmagasabb szintig érő korrupció. Az így kikerült információk felébresztik a népet, ami akár egyes államok kiválásához és az elnöki szék megüresedéséhez vezethet.

Bár Izabela nem zárja ki, hogy akár fegyveres zavargások is lehetnek, akár New Yorkban is, atomháborút nem lát és a folyamat végén a társadalom tisztulását jósolja, ami a világ többi országára is pozitív hatással lehet.

Furcsa jeleket lát a Michigan tónál, fura hangokat, fura jeleket az égen és végsősoron annak bizonyítékát, hogy nem vagyunk egyedül! Ezt pozitív fejleményként írja le a jós, nem tart tőle. Érdekes, hogy a Fehérházat szerinte egészen másra fogják használni, mint most és ennek nem politikai jellege lesz. A dollár helyét más fizetőeszköz veszi át. Az USA-ban keltett hullámok leginkább az Egyesült Királyságra lesznek hatással és Kanadával szorosabb katonai együttműködéshez vezetnek.

A gazdaságban is fordulat lesz, pár nagy cég eltűnik, de helyettük újak kerülnek előtérbe. Az autózásban is újfajta technológiát lát, ami ténylegesen tiszta megoldást nyújt majd.

Összegezve bár viharos fél évet jósol, a tisztulás és felemelkedés felé tett lépések következnek! Az eredeti videó itt található.

Természetesen folytatjuk, pár nap és Németroszág következik…

Gyuri
Gyuri
Szervusztok! Kiskoromban matematikus diplomát szereztem, aztán elöntött a számítástechnika árja. Fejlesztettem is, szerveztem is, tanítottam is - itthon és Európa, Amerika és Ázsia sok helyén. Ja, és van 4 gyerekem, akik tök jó fejek!

Hír megosztása

Most népszerű

Hasonló hírek
Related

Háború óta először beszél Ukrajna és Kína.

Összefoglaló: ukrajnai elnök és a kínai elnök az orosz-ukrán konfliktusról...

Kínos pillanatok: Megalázták Fodor Zsókát az RTL Klub stúdiójában

A színésznő próbálta humorosan kezelni a helyzetet. Kellemetlen pillanatoknak lehettek...

Meghalt a szigetszentmiklósi akkumulátorgyárban történt tűz egyik sérültje

Március 14-én tűz keletkezett a szigetszentmiklósi, akkumulátor-újrahasznosítással foglalkozó üzemben. A...

„Egyetlen tonna ukrán gabona sem fog Lengyelországban maradni” – itt a megállapodás

Lengyelország és Ukrajna megállapodásra jutott az ukrán gabona tranzitjáról...