frisshireink logo
eu az űrből

Kristálygömb – EU

Izabela év eleji jóslatai lassan a végéhez közelednek, a világ vezető hatalmai után (Oroszország, az USA, Németország, Kína, Izrael) kitekintettünk egy egészen elképesztően pontos és sajnálatos jóslatára Törökországgal kapcsolatban. Bár sorozatunkat nem hagyjuk abba, Izabela jósnőtől egy ideig elköszönünk.

Aki korábbi részeinket olvasta, tisztában van a módszerekkel amik alapján az előrejelzéseket közvetíti nekünk, ezúttal sincs másképp, de a mai jóslattal egészen közel kerültünk hazánkhoz, sőt pár szót Magyarországról is ejtünk. Nézzük tehát!

„Az Európai Unió sorsa a közeljövőben. Feloszlik-e vagy tovább folytatódik az euródollár alapú projekt? Az emberek irányítanak majd vagy centralizált Brüsszeli döntéshozás lesz jellemző?”

Ezeket a kérdéseket teszi fel Izabela és itt álljunk is meg egy pillanatra. Akár hiszünk neki és a módszereinek akár nem, az azért mégiscsak figyelemreméltó, hogy sajátos módszerekkel pontosan ugyanazokat a kérdéseket teszi fel, mint amik láthatóan feszítik a társadalmat, de vissza a témához. Úgy látja valamiféle európai polgári mozgalom erősödni fog és az emberek inkább a nemzeti gondolat felé fordulnak, ilyen irányítást is akarnak majd.

Ez országonként mást és mást eredményez, Görögországban a társadalmi viszonyok miatt kevésbé lesz erős a mozgalom, de ott is az autonómiára való törekvés fog erősödni. A magyar szerkezet és társadalom eleve fogékonyabb a polgári eszmékre, így motorkén fog működni ebben a változásban.

Úgy Látja a jós, hogy az EU jelenlegi formájában felbomlik és ez egy éven belül megkezdődik, mégis az nemzeteken alapuló Egységes Európa élhetőbb és emberközelibb társadalom szerveződés lesz, otthonosan fogunk benne létezni.

Aktualitásokkal és a a jósatok ellenörzésével jelentkezünk!

Híreink