„67 éves vagyok, elmondhatom, hogy az életem felét ebben a bádogházikóban töltöttem” – Az utolsó interjú Bábel Istvánnal, aki forró olajba szeletelt fokhagymával csalogatta...

Elhunyt Bábel István, az óriási rántott szeleteiről ismert, legendás rákoscsabai falatozó, a Pléh Csárda tulajdonosa. Bábel Istvánnal idén februárban készítettünk interjút, s most ennek...

CUKKINIS CSIRKEMELL SÁRGARÉPÁVAL, TEJSZÍNNEL

Kiváló nyári - és őszi étel ez a cukkinis csirkemell sárgarépával, tejszínnel. A tejszín nem nyomja el a zöldségeket, viszont nagyon jó ízt ad...

Így készül a legfinomabb házi bodzaszörp

Ez a frissítő szörp tavasz végén mindent visz. Csodás ízét kihagyni vétek! Hamarosan virágzik a bodza, kétségtelenül az egyik legfinomabb üdítőitalt készítheted el belőle. A...

Tudományos magyarázat arra, hogy miért imádjuk a bacont

Bacon a fürdőben, a hálóban és a gyógyszeres szekrényben???? Nincs is jobb a grillpartikon a baconbe tekert zöldségeknél, ugye? Vagy egy kiadós rántottás, baconös reggelinél....

Ezek a magyarok kedvenc süteményei

Letaszíthatatlan a trónról a zserbó! Véget ért a „Mit eszik az ország?” nagy sütifelmérése, ami megmutatja, mely finomságok a magyarok kedvencei. A kutatás azt is...
Exit mobile version