Zöld kenyér az új őrület, finom és egészséges!

Nem kell lemondanod a jól megszokott szendvicsedről. Mindenkit elkápráztatsz majd a könnyen elkészíthető, egészséges zöld alappal. Ha diétázol sem kell lemondani a kenyérről. Továbbra is...

Őrület, de ezeket a kajákat is bepanírozza a magyar

Ha eddig azt hitted, csupáncsak vicc, hogy mindent be lehet panírozni, akkor tévedtél! Egy internetes csoportban olyan rántott ételeket osztottak meg magyar háziasszonyok, hogy...

Omlósra sült, mustáros sertésmáj: egyszerű hozzávalókból készül, mégis mennyei

A mustáros sertésmáj sok hagymával és zsírral készül, és nagyon hamar megfő. Az omlós, mustáros sertésmáj vasban gazdag és hamar elkészülő vacsora. Érdemes sok hagymát...

Ropogós tócsni nógrádi módra: így fűszerezd, hogy a legfinomabb legyen

A nógrádi tócsniba tejföl és szerecsendió is kerül, így lesz tökéletes állagú a tésztája. Szaftos húsok mellé nem is kell finomabb köret, mint egy ropogós...

Felejtsd el a paradicsomot: ez az olaszok új kedvence

A mediterrán világ egyik nagy csodája a citrom, amivel most egy különleges receptet ismerhetsz meg. Ínyenceknek kötelező! Egy kis friss ízre vágysz? Az olaszok nemcsak...
Exit mobile version