Régimódi káposztás haluska: a ropogós szalonnának köszönhetően finom és szaftos

Nem csak a tejfölös-túrós haluska, vagyis sztrapacska finom, próbáld ki káposztával, szalonnával is! Bár a szlovákok egyszerű étele, a haluska ránézésre nagyon hasonlít a nokedlire,...

Tuti recept: cukkinis dödölle bormártással

Gondolta volna, hogy a cukkini is szereti a bort? Jönnek a melegebb napok, jól fog esni egy könnyedebb vacsora, igaz? A recepttar.hu segítségével most adunk...

Sült csirkecomb fehérborral: mutatjuk a legfinomabb szaft titkát

A fehérborban sült csirkecombbal kevés a munka, a végeredménytől pedig garantáltan megnyalod mind a tíz ujjad. Ha fehérborban sütöd ki a csirkecombot, kevés munkával tehetsz...

A váratlan bor óriás bukása

Magyarként a bor mindig is közel állt a néplélekhez, ráadásul okkal. Ugyan termelésben nem tudjuk felvenni a versenyt a nálunk nagyobb országokkal, minőségben biztosan....

Baconnel sült, puha kelbimbó: isteni télvégi köret

A kelbimbó és a bacon párosításából isteni finom sült köret készülhet. A hűvösebb időszakban is sokféle zöldségből készíthetsz finomságokat: a baconnel sült kelbimbó egészséges, tápláló és...
legújabb logó rpa fejlesztés
Exit mobile version